Over Brumumba

Mijn echte naam is Brandon, digital marketer by day, en eigenlijk ook by night. Werkende bij Invisible Puppy. Geboren in het jaar wanneer de programmeertaal Java werd aangekondigd, een eerste versie van ebay online kwam en AltaVista de grootste zoekmachine was, 1995.

Het laatste weetje is waar het hier allemaal om draait… Met mijn haat/liefde voor de huidige nummer 1 zoekmachine, Google, wil ik deze website gebruiken om enerzijds kennis te verzamelen over SEO (Search Engine Optimization) en het anderzijds als testcase te gebruiken om allerhande trucjes uit te testen, ook SEO gerelateerd uiteraard.

Seeing something you like?

Me too! Voeg me gerust toe op LinkedIn, het is altijd leuk om nieuwe mensen te verwelkomen in je netwerk, niet? Wie weet hebben we elkaar nog nodig!

Waarom Brumumba?

Naast digitale marketing (en specifiek SEO) durf ik mijn vrije tijd wel eens spenderen aan het spelen van video games.. Zoals iedereen ging ik 8 jaar geleden op zoek naar een leuke nickname. Het moest catchy zijn, uniek, krachtig en ook goed klinken in de zalen van esports competities.
Jongen toch…

Ik haalde mijn inspiratie uit de geschiedenislessen, waar we het op dat moment hadden over de onafhankelijkheid van Congo. Een spilfiguur hierin was Patrice Lumumba, de eerste premier van onafhankelijk Congo, een intrigerende man.

Heel vlotjes vormde ik een samentrekking tussen de achternaam van de Congolese premier en mijn eigen voornaam.

Games

Een potje FIFA, samen de vijand overhoop schieten in Battlefield of blokken stapelen in Tetris, I'm in!

Natuur

Oprechte genieter van natuur, de bijhorende wandelingen en geïntrigeerd door de survival skills van Bear Grylls.

Internet

Eén van m'n favoriete plekken, het is en blijft een magische wereld. De échte parels vind je meestal ergens rond 2u 's nachts, na veel doorklikken.